www.info036.rs

SAOPŠTENJE SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kraljevo najoštrije osuđuje najnovije napade tzv. opozicije i njihovih lidera i liderčića na predsednika države Aleksandra Vučića, na Nacionalnu televiziju RTS, na državu Srbiju i na građane Srbije.
Gospodo iz opozicije, ako se neko ko se bahati može nazvati gospodom, podsećamo vas ko zna koji put da se vlast ne može srušiti testerama, fizičkim, brutalnim i nasilničkim napadima. Ovo je 21. vek, kada se u svakoj demokratskoj državi vlast dobija i gubi na izborima, glasovima naroda i slobodnom voljom. Vašim neljudskim postupcima udarili ste na ogromnu većinu građana koji svoje poverenje još od 2012. godine daju odgovornoj i poštenoj vlasti, a ne lopovima i izdajicama, Đilasovcima i Obradovićevcima.
Vašim sramnim ponašanjem obrukali ste i ponizili poštenu, radnu i odgovornu Srbiju. Nećete demonstracijama uplašiti ni Vučića, ni građane Srbije. Nećete srušiti mir i stabilnost kojem teži naš predsednik Vučić. Nećete uplašiti ni obeshrabriti ni građane Kraljeva i novinare Radio Televizije Kraljevo čije ste prostorije upadom pokušali da demolirate. Ne smeta vama Televizija Kraljevo, vama smeta istina, a to je da vam narod ne veruje i da vas ne želi.
Kraljevački naprednjaci se zahvaljuju svim građanima koji su se ogradili od batinaša, poziva na linč, ubistva, lopova i srbomrzaca.
Takođe, još jednom daju punu podršku politici koju dostojanstveno vodi Srpska napredna stranka, ali pre svega njen predsednik, Aleksandar Vučić.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *